Кошик
48 відгуків
𝐀𝐓𝐎𝐑𝐆.𝐂𝐎𝐌.𝐔𝐀
Контакти
𝐀𝐓𝐎𝐑𝐆.𝐂𝐎𝐌.𝐔𝐀Менеджер интернет - магазина
УкраїнаКиївул. Конечная 18
+380673802023
Менеджер интернет - магазина
+380505646077
0505646077
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380673802023
+380505646077
впередназад
Коптильня гарячого копчення 2мм 460х260х240мм з термометром (каганець,каптилка), фото 2Коптильня гарячого копчення 2мм 460х260х240мм з термометром (каганець,каптилка), фото 3Коптильня гарячого копчення 2мм 460х260х240мм з термометром (каганець,каптилка), фото 4Коптильня гарячого копчення 2мм 460х260х240мм з термометром (каганець,каптилка), фото 5Коптильня гарячого копчення 2мм 460х260х240мм з термометром (каганець,каптилка), фото 6

Коптильня гарячого копчення 2мм 460х260х240мм з термометром (каганець,каптилка)

949 грн.

  • В наявності
  • Код: 1284
Коптильня гарячого копчення 2мм 460х260х240мм з термометром (каганець,каптилка)
Коптильня гарячого копчення 2мм 460х260х240мм з термометром (каганець,каптилка)В наявності
949 грн.
Купити
+380673802023
Менеджер интернет - магазина
  • +380505646077
Купити
+380673802023
Менеджер интернет - магазина
  • +380505646077
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Коптильня гарячого копчення 2мм 460х260х240мм з термометром

ВАЖЛИВО!
Габаритні розміри - 460х260х240 мм
Розміри коптильної камери - 400х200х200 мм

В комплекті:
- 2 решітки
- Піддон
- Гідрозатвор
- Термометр

● На сьогоднішній день, щоб Вам закоптити м'ясо або рибу не варто їхати на природу або за місто. Тим більше коли на вулиці вже не так тепло. Тепер це можна зробити навіть у себе на плиті!
Адже як тільки коптильня гарячого копчення з гідрозатворів з'явиться на вашій кухні - вона стане невід'ємним атрибутом ваших кулінарних приготувань!

● Якщо раніше Ви могли тільки мріяти про домашньої копченої ковбаски, сало або рибі, то сьогодні кожен може побалувати себе делікатесами.
Не варто навіть говорити про те, що покупна продукція і приготована в котильне у себе у дворі або на кухні - це як небо і земля.

● Готуйте різноманітні копченості в домашніх умовах і Ви застрахуєте себе від неякісних продуктів, отримаєте масу задоволення від такого приготування ну, і звичайно-ж, заощадите бюджет.

● Але, щоб стати кулінарним фахівцем у цій справі - потрібна якісна коптильня!
● Вона повинна бути довговічною, міцною, зручною, надійною і практичною!
● Всі наші коптильні гарячого копчення відповідають цим вимогам!

РОЗПАКУВАННЯ НАШОЇ КОПТИЛЬНІ:

 

ПІДГОТОВКА ТА ПОРЯДОК РОБОТИ:

УВАГА: Після покупки, перед першим приготуванням, необхідно коптильню промити гарячою водою з миючим засобом і прогріти на джерело вогню протягом 20-25 хвилин.

• Зняти кришку з корпуса. На дно корпусу насипати тирсу або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 160-180 гр. на 1 годину роботи.
• Тирсу, дрібні стружки або тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяні породи дерев, крім берези. Рекомендована для коптіння деревина – вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.
• Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) і злегка повяленные, розкладаються на гратах. Жорстке м'ясо бажано трохи проварити.
• Надіти кришку на корпус. Зібрана таким чином коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігріву. Протягом 5-10 хвилин можливий інтенсивний нагрів основи, після чого його необхідно зменшити: при копченні риби – до середнього рівня, а при копченні сала і м'яса – ще слабшими, щоб не витопити жир.
• Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, обсягу порцій, інтенсивності нагріву і може бути для риби 20-25 хвилин, для сала і м'яса 60-80 хвилин.
• Після використання, коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптява і забруднення.• Потім вимити губкою з мильним розчином, сполоснути теплою водою і витерти насухо рушником. • Просушити коптильню в перевернутому вигляді.
Після кожної мийки коптильні, обов'язково змастити внутрішню частину корпусу і кришки рослинним маслом щоб запобігти утворенню іржі.

ПРИНЦИП РОБОТИ КОПТИЛЬНІ:



ВІДЕО ВІДГУК НАШІЙ КОПТИЛЬНІ:
 

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Джерело димуТирса, Тріска
Джерело теплаВідкритий вогонь, Пальники
Кількість рівнів коптильні2
КонструкціяЦілісна
МатеріалСталь
СтанНове
Тип коптильніГазова
Тип копченняГаряче
Товщина матеріалу2 мм
ФормаПрямокутна
Функція гриль, барбекюНі
Габаритні розміри
Вага9.6 кг
Висота коптильні240 мм
Довжина коптильні460 мм
Ширина коптильні260 мм
Розміри коптильної камери
Висота200 мм
Довжина400 мм
Ширина200 мм
Комплектація
Мірна ємність для тирси/тріскиНі
Ніжки  Немає
Піддон для стікання жиру1 шт.
Решітка для продуктів2 шт.
Користувацькі характеристики
Разове завантаження коптильні3-4 (кг)
УпаковкаКоробка
Інформація для замовлення
  • Ціна: 949 грн.